Go to Top

Familie-/Skilsmisseret

FAMILIE-/SKILSMISSERET

Jurista ApS, Nordsjælland tilbyder dig juridisk rådgivning og bistand i forbindelse med spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med indgåelse af ægteskab eller i forbindelse med separation eller skilsmisse.

Medarbejderne i Jurista ApS, Nordsjælland er jurister og har en solid viden og erfaring inden for området.

Få råd og bistand inden du gifter dig
Hvis du tænker på at indgå med din samlever(ske), kan der være forskellige forhold, som kan få betydning for dig og din fremtid, og som du ønsker en afklaring af forinden.

Det kan for eksempel være, at din fremtidige ægtefælle ved ægteskabets indgåelse har en stor gæld, at du er i besiddelse af en stor sum penge, at boligen er din etc.

Få råd og bistand hvis du skal separeres eller skilles
Situationen kan også være den, at enten du eller din ægtefælle ønsker at gå fra hinanden, og at der i den forbindelse er en del spørgsmål, du ønsker besvaret.

Det kan være alt fra spørgsmål om selve proceduren i forbindelse med separation/skilsmisse, hvad der skal ske med børnene, med huset eller lejligheden, eller om den ene ægtefælle er forpligtet til at betale ægtefællebidrag til den anden.
Alt dette og meget mere kan du få svar på ved at søge juridisk rådgivning og bistand hos Jurista ApS, Nordsjælland.

Jurista ApS, Nordsjælland kan også hjælpe dig med udfyldning af diverse dokumenter og blanketter, og såfremt du ønsker det, kan vi sidde med ved samtaler i Statsforvaltningen som bisidder eller partsrepræsentant.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende, indledende drøftelse af sagen – helt gratis og uforpligtende for dig.

Rådgivning/bisidderbistand/partsrepræsentation Kr. 1.295

Prisen er pr. påbegyndt time inkl. moms.

“En dygtig jurist er en billig advokat for dig”