Go to Top

Kontakt os

KONTAKT

Vores kontor ligger i Hornbæk i Nordsjælland, men vi leverer naturligvis serviceydelser til hele Danmark, idet den primære korrespondance foregår via mail og telefon. Vi kan bistå dig med oprettelse af testamente, herunder også udvidet samlevertestamente og børnetestamente, udfærdigelse af andre aftaledokumenter såsom samejeoverenskomst, samlivskontrakt, gældsbrev vedr. rente-/afdragsfrit familielån, arveforskudskontrakt etc.

Derudover tilbyder vi bisidderbistand og partsrepræsentation samt juridisk rådgivning.

Som noget nyt tilbyder vi også tinglysning af skøder i forbindelse med ejendomshandler og/eller familiehandler af fast ejendom.

Vi kører gerne ud til din bopæl eller arbejdsplads – helt gratis – forudsat afstanden ikke overstiger 20 km. Overstiger afstanden 20 km. må der påregnes et tillæg på kr. 995 inkl. moms.

Bemærk at du altid kan kontakte os for en indledende drøftelse af din sag – helt gratis og uforpligtende for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Cand. Jur. Dine Lode Skovbo

Åbningstider

Telefonen er åben man-tors kl. 8.30-16, fre kl. 8.30-15

Du er også velkommen til at kontakte os lørdag og søndag og lægge en besked, hvorefter vi vil ringe dig op hurtigst muligt.

Vi besvarer e-mails alle dage – også efter kl. 16, og vi arbejder gerne aften og weekend, hvis det er påkrævet – naturligvis uden ekstratillæg!

Vi tilbyder endvidere mulighed for et møde i weekenden efter kl. 17 på din private bopæl.

Navn

Email

Besked

Telefon

Find os på adressen:

POSTADRESSE
Jurista ApS
Løvvænget 15
3100 Hornbæk

E-MAIL
mail@jurista.dk

TELEFON
5191 9390